Naslovna Obavijesti


Designed by:
Joomla Templates!

Odluka o upisu djece u dječji vrtić i jaslice za pedagošku godinu 2020./2021.

Temeljem članka 20. i članka 35. stavak 1. podstavak 4. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97., 107/07. i 94/13.), članka 6. i članka 14. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Grlica Bilje te prijedloga Komisije za upis djece Upravno vijeće Dječjeg Grlica Bilje na 20. sjednici održanoj 3. lipnja 2020. donijelo je

 

ODLUKU

o upisu djece u dječji vrtić i jaslice Dječjeg vrtića Grlica Bilje

za pedagošku godinu 2020./2021.

 

 
Poštovani roditelji, korisnici Dječjeg vrtića Grlica!

Kao što Vam je poznato, od 25. svibnja 2020. omogućen je boravak sve djece u predškolskim ustanovama.

HZJZ objavio je nove Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koje imaju pomoćnika u nastavi. 

Na poveznici ispod dostupan je cijeli tekst Uputa s kojim svi roditelji,koji će dovoditi djecu u vrtić, trebaju biti upoznati.

 

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute-vrtici-i-skole-29-4-2020-finalno.pdf 

 

Hvala na suradnji!

 

Ravnateljica DV Grlica

Ivana Bošnjaković, prof.

 

 
U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Draga djeco i roditelji, evo nas ponovo zajedno! U ovom tjednu posebno ćemo se pozabaviti pokretom i tjelesnim aktivnostima, a sve to vezano uz Svjetski dan sporta koji se obilježava 29. svibnja ove godine. Uključivanjem i masovnim sudjelovanjem baš ovoga dana u nekoj tjelesnoj aktivnosti, od koje srce brže kuca, poput hodanja, trčanja, vožnje biciklom, rolanja, plivanja ili raznih igara svi ljudi cijeloga svijeta pokazuju svoj entuzijazam i pozitivan stav prema zdravom, aktivnom i kreativnom načinu života. Budimo i mi dio ove priče.

 

 
Život u bari

Draga djeco i roditelji, nakon prošlotjedne šetnje livadom za ovaj tjedan predlažemo vam odlazak do Kopačkog rita.

Vjerojatno ste tamo bili već puno puta, ali sada, nakon što je duže vrijeme i Kopački rit bio zatvoren, treba pogledati ima li tamo kakvih promjena. Odaberite lijepi sunčani dan i krenite.

 
Vremenska kapsula

Zapisivanjem ili crtanjem o onome čega se sjećamo, o čemu razmišljamo i o svojim osjećajima, možemo postati svjedok ovog povijesnog događaja koji se zove „pandemija koronavirusa (COVID-19)". Tako zapisano ostaje vremenska kapsula koja će postati naše osobno izvješće o onome što se dogodilo.

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 » > Kraj >>

Stranica 1 od 4