Naslovna Događanja


Designed by:
Joomla Templates!

Događanja
Draga naša djeco i roditelji!

Prošlo je već više od mjesec dana otkako se nismo vidjeli, otkako se ne čuje dječji žamor i dječji smijeh u našem vrtiću...

 
Edukacija prve pomoći u DV Grlica

U utorak, 10. ožujka 2020., u DV Grlica održana je prva od dvije Edukacije prve pomoći za naše djelatnike, u organizaciji Crvenog križa.

 
Radionica "Rastimo zajedno"

U Dječjem vrtiću Grlica, Bilje u četvrtak je održana posljednja u nizu radionica za roditelje „Rastimo zajedno“. Tako su po peti puta uspješno privedene kraju radionice koje se provode pod pokroviteljstvom UNICEF-a. Programom radionica za roditelje „Rastimo zajedno“ roditelji dobivaju mogućnost ostvariti neka od svojih prava na podršku koja im pripadaju jednostavno zato jer su roditelji.

 

 
Putujuće kazalište u DV Grlica

U petak, 28. veljače 2020., u Dječjem vrtiću Grlica u Bilju gostovalo je putujuće kazalište Produkcija Z iz Splita. Održali su zanimljivi interaktivni edukativni mjuzikl „Šumska priča“ za svu djecu vrtićkih i starije jasličke skupine.

 

 

 
Maskenbal u DV Grlica

U utorak, 25. veljače 2020., u Dječjem vrtiću Grlica u Bilju, održan je maskenbal za djecu svih skupina. Toga dana svatko je u vrtić došao u kostimu/maski po svome izboru. Održan je veseli ples pod maskama, zabavne igre te smo se za kraj svi počastili neizostavnim pokladnim krofnama.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>

Stranica 1 od 5